Compania

 

FOUNDRY ECOCER este una dintre principalele companii italiene în producția și comercializarea produselor de auxiliare pentru turnătorii din aliaje neferoase.

Maurizio Sala,este fondatorul, cu experienta dovedita in companii multinationale lider în afaceri si deține funcția de președinte.

Mauritzio Sala, impreuna cu fiul sau Fulvio(CEO in cadrul companiei) este resoponsabil pentru activitatile operationale, definind astfel obiectivul “Furnizarea de excelență pentru industria metalurgică.”

Angajamentul de a investi în îmbunătățirea instalațiilor și a resurselor, în scopul obtinerii excelentei în servicii pentru clienți, este o parte integrantă a forței și direcției companiei.

Compania Foundry Ecocer este interesata de excelenta pentru clientii sai prin producerea si comercializarea de produse auxiliare pentru turnatorii de neferoase; produse pentru tratamentul metalurgic, produse de ceramica, unitati de filtrare si degazare, lubrifianti si diluanti pentru diferitele tipuri de turnare si altele…

Foundry Ecocer, acorda o importanta deosebita imbunatatirii si personalizarii produselor, pentru satisfacerea oricarei cerinte.

Compania este certificata ISO 9001, punand accent pe calitatea produselor si satisfactia clientului in toate aspectele legate de serviciul pre si post vanzare.
Bazându-se pe o rețea tehnică și comercială extrem de răspândită, garantează servicii excelente și consultanță în Italia, Europa și în lume.

FOUNDRY ECOCER face parte din asociații din sectorul de afaceri: Maurizio Sala este vicepreședinte al AMAFOND, Asociația Națională a producătorilor de masini.
De asemenea, compania participa la targuri comerciale si expozitii in Italia si strainatate cu un mare angajament de inovare continua si excelenta in sectorul de activitate.