LU-Lubrifianti si diluanti pentru turnarea sub presiune a aliajelor usoare din aluminiu, zinc si magneziu

LU-Lubrifianti si diluanti pentru turnarea sub presiune a aliajelor usoare din aluminiu, zinc si magneziu

Produsele incluse în seria de turnare sub presiune acopera toate nevoile specifice ale unei turnătorii.

 Produsele  pentru matrițe și alte părți mecanice ale preselor fac din  Foundry  Ecocer un partener, ce detine controlul chimic al componentelor si o sensibilitate la o variatate de probleme de calitate si de  mediu. Intreaga echipa este dedicata acestui aspect.

Laboratorul dispune de instrumente avansate tehnologic si tehnicieni de teren instruiti sa evalueze fiecare cerere specifica fiecarui client.

 START UP seria include uleiuri, unsori si alte produse folosite pentru imbunatatirea matritei.

AGENTI DE DECOFRAREseria de emulsii lubrifianți și agenți de decofrare care favorizează umplerea matriței, îndepărtarea piesei, răcirea matriței. Permite obținerea pieselor turnate cu bună calitate a suprafeței.

Combinația de caracteristici care conduc la un consum redus de lubrifiant.

FC DETACH serie pentru temperaturi scăzute, intermediare și mari.Pe baza de  minerale, sintetice și semi-sintetice, contribuie la îmbunătățirea ciclului de producție și reduce uzura matritei, datorita proprietăților mari de lubrifiere.

 FC PLUNGER - serie de uleiuri minerale si sintetice cu si fara pigment. Diferitele vascozitati si caracteristici chimice,  contribuie la utilizarea optima in sistemele automate de lubrifiere.

FC PLASTCOTE GR - serie de unsori pentru cele mai solicitante aplicatii.

 FC PLUNGER - serie de lubrifianti uscati cu sau fara pigmenti.

FC PLASTCOTE GR- serie de unsori cu si fara pigmenti pentru a fi utilizate in forme si echipament de turnat sub presiune. Este disponibil intr-o varietate de aditivi lubrifianti foarte buni pentru rezolvarea tuturor problemelor de lubrifiere si lipire.

FLUIDE OLEODINAMICE PENTRU UNITATILE HIDRAULICE- 

 

FC SAFE PLUS- seria (apa-glicol )- are caracteristici de rezistenta ridicata la uzura, ca lichid de spalare a echipamentelor in caz de inlocuire a fluidelor sau pentru perioade lungi de oprire.

AUXILIARE

Aditivi antispumanti,antibactericide și anticoroziune pentru  separarea emulsiilor utilizate în timpul procesului de ungere automatica.Detergenti și degresanți pentru piese turnate si matrite, pentru a permite curățarea ușoară a suprafețelor de grăsime și lubrificnti.Unsori  pentru protecția matrițelor în timpul perioadelor de inactivitate .

DILUANTI PENTRU ZINC

FC DETACHserie pe baza de apa si solventi folosit pentru a lubrifia aliajele de zinc turnate in matrite.

Diferite produse disponibile pentru turnare sub presiune, fie în camera de cald sau rece.